top of page

Sound in Silence

20180904_172530-01-scaled.jpeg

Wat?

Een retraite met jezelf, waarin je in het ongerepte Ierland helemaal op jezelf kunt zijn in je eigen hermitage. ’s Morgens zing je twee uur onder leiding van Petra Slagman. De rest van de dag kun je hier volledige rust vinden om te doen wat voor jou belangrijk en fijn is. Je kookt je eigen potje met eenvoudige ingrediënten uit de centrale keuken.

 

Waar?

Holy Hill Hermitage, in Skreen nabij Sligo, een prachtige plek aan de Ierse westkust, waar je ook goed kunt wandelen en fietsen. De oceaan is op ruim een uur loopafstand.

 

Wanneer?

28 september - 6 oktober 2024, duur: 8 dagen. Na aankomst heb je ruim een dag de tijd om jezelf te settelen. Het is mogelijk om je verblijf te verlengen.

 

Hoe opgeven?

Je verblijf op Holy Hill regel je zelf via de website. Als je niet over internet beschikt, kan dat ook via Petra. De opgave voor de cursus doe je door een mailtje te sturen aan info@klankcaoching.nl of te bellen met Petra, 06-23501184.

 

Kosten?

De kosten voor het verblijf op Holy Hill vind je op www.holyhill.ie. Voor het zingen betaal je € 145. Er is plek voor hooguit acht deelnemers. Na opgave krijg je meer informatie en tips over de aanreisroute.

Meer informatie

Dank voor je bericht!

bottom of page